Wie ben ik

Dag lief medemens, mijn naam is  Karien, 
Als kind had ik al te maken met een heel moeilijke jeugd waarbij ik niet echt gewenst was, geen bestaansrecht, psychische&lichamelijke mishandeling/manipulatie,geen herkenning/erkenning ,  emotionele steun of een liefdevol gebaar  wat voor een kind  zo belangrijk is  als basis voor een leven vol vertrouwen en positieve eigenwaarde. Levensbedreigingen , sexueel misbruik ,pathologische leugenaars ,bedrog in welke vorm dan ook ,machtsmisbruik ,narcisme , energetische vampiers , mindgames, dominantie, stalking, genegeerd/afgewezen worden in elke vorm  waren mij  niet onbekend in mijn leven.
 Ik voelde me een outsider en werd door weinig mensen serieus genomen. Ik kon emoties en pijnen voelen van anderen wat heel misleidend kon zijn daar ik niet wist of ze van mezelf waren of niet.   Na lang zoeken ontdekte ik dat ik HSP (hoog sensitief gevoelig persoon) was alsook  physical empaat ( het voelen van uw pijnen in mijn eigen lichaam). of dat nu bewuste of onbewuste pijnen zijn.
Vergeving & Mededogen hebben de weg vrij gemaakt tot het autonoom wezen die ik nu Ben. Ik heb iedereen vanuit mijn hart kunnen vergeven uit onvoorwaardelijke liefde voor mezelf.
De weg was lang en onbekend terrein wat veel angsten heeft teweeg gebracht in mijn zoektocht naar de ware ik, ik wist diep in mijn hart dat ook voor mij een mooi leven was voorzien. Ik hoefde enkel de oude opgelegde denkpatronen om te polen naar mijn eigen waarheid.
Door de jaren heen heb ik verscheidene opleidingen gedaan zoals parapsychologie/relatiethérapie/healer/sexuologie/coach.
 Ik heb lichtwerkers mogen ontmoeten in Nederland en Portugal die ik  nu als mijn zielefamilie aanschouw, ik  dank hen uit het diepste van mijn  hart & ziel voor het vertrouwen en het licht die ze in me zagen en mijn pad hebben meebewandeld naar het innerlijk huwelijk met mezelf.
 Mijn grote passie is  dit nu aan u door te geven zodat  ook U  die vrijheid mag ervaren.
                              

Lichtwerker in Hart & Ziel

Hopend U een hand te mogen reiken in uw zoektocht naar je ware Zelf.