Ik ben een ingewijde UWTH door White Time Master / Sjamaan Elly de Lezenne Coulander in 2014

Wat is Universal White Time Healing (UWTH)?

White Time Healing heet voluit Universal White Time Healing en is gecreëerd door hoog ontwikkelde spirituele lichtwezens ,engelen en Meesters van het licht. Deze waken over deze onuitputtelijke Kosmische Bron van licht met een heel hoge frequentie en beschikt over alle kosmische kleuren waaronder ook het witte licht , intelligente energie dat zichzelf aanpast van kracht , kleur en frequentie afgestemd op het nieuwe bewustzijn dat zowel het bewustzijn verruimd en helend werkt .Deze energie stopt automatisch wat de persoon op dat moment aankan en kan de beoefenaar daarin nooit iets fout doen.
In geval van Karmische lessen die nog geleerd dienen te worden verstoort White Time dit proces niet.
 

Wat doet White Time en waar komt het vandaan?

White Time is een pure zuivere universele energie die gezien kan worden als een bron in het univerum.Het heeft alle kleuren van alle tijdsunits (verleden/heden/toekomst ) in zich.Het bevordert de mentale ( geestelijke ) gezondheid , verhoogt de trilling van de mens ,dier vanuit een tijdsunit. De healing werkt 2 tot 3 weken door en in die tijd worden alle energie - lekkende plekken gesloten.Deze energie zoekt zelf de plekken op waar healing nodig is op lichamelijk , emotioneel , en spiritueel niveau en tilt deze op een hogere frequentie.White Time werkt niet alleen diep door in ons bewustzijn maar ook in en rond onze atomen ( de bouwstenen van onze moleculen.Het helpt om onze natuurlijke balans weer te ervaren tot diep in ons wezen.Door deze diepgaande kwaliteiten is White Time de perfecte energie om ons te ondersteunen in het proces van deze tijd waar alles heel snel vooruitgaat.Op het niveau van onze spirituele identiteit worden we herkend , bekrachtigd , omarmd en helpt het om het hogere in ons te integreren in ons dagelijks leven.

Kan een behandeling van White Time bijeffecten hebben of kun je jezelf er slecht bij voelen?

Nee het heeft geen bijeffecten en zoals elke holistische behandeling kan het zijn dat de klachten van de cliënt eerst een beetje toenemen voordat ze verdwijnen ,maar dit is niet bij iedereen van toepassing in hoeverre iemand al aan zichzelf heeft gewerkt.De energie zal er altijd voor zorgen dat je jezelf beter voelt omdat deze door heel jou wezen gaat en ook uw tekorten aanvult en healt. Het kan ook zijn dat u zich  fitter en energieker voelt / of je lichaam is wat moe van de healing omdat er veel verwerkt is tijdens de behandeling. U zal dan ook een heel goede nachtrust ervaren.

Kan White Time ook andere  dingen behandelen dan lichamelijke klachten?

Ja , White Time kan ook gebruikt worden om emotionele / mentale en spirituele zaken te behandelen. Het kan gebruikt worden voor situaties waar iemand problemen heeft. Als er meer mensen bij betrokken zijn zoals bvb een slechte relatie , dan zal de White Time energie naar beide mensen gaan of zelfs nog naar meerdere personen als die  erbij betrokken zijn.De oorzaken van de situatie wordt bij alles wat ertoe geleidt is behandeld. White Time energie kan gebruikt worden om negatieve koorden tussen mensen te verbreken en voor diepere zuivering van negatieve energieën van het menselijke energiesysteem.Het geeft genezing tot diep in de ziel, de essentie van een persoon en raakt dingen aan die andere technieken niet kunnen bereiken zoals ons denken , onze gevoelens , onze emoties , ons handelen , onze spiritualiteit , onze levens wie we werkelijk zijn in het grote geheel.

Universal White Time Healing opent de deur

De vraag is "Ben jij er klaar voor om door deze deur te gaan?"

 

 


Lees meer: https://www.lingam-massage.be/white-time/